Stillinger

Webdesigner

MediaSolution ApS
 År 2016-2019

Har for kunder udviklet og opdateret webløsninger i Drupal 7, Drupal 8, Joomla og WordPress. Opsat nyhedsbreve og skabt bedre digitale fow. Har rådgivet omkring digital kommunikation og brug af internettet f.eks. søgeoptimering, sociale medier og anvendelsen af webshop. Været projektansvarlig på digitale opgaver internt og eksternt. Ydet kundesupport og holdt oplæg og workshops for foreninger. Udformet grafiske opgaver til brug på tryk og digitalt.

 

Web & marketingmedarbejder

Københavns Cyklebørs
År 2014-2015

Udvikling af webshop - fra ide til færdig løsning. 
Udviklet kampagner og grafisk materiale til brug i butik og online.

 

Web & marketingmedarbejder

Hjoernely.dk
År 2010-2013 

Ansvarlig for opdatering og vedligeholdelse af webshop. Projektansvarlig for indførelse af ny webshop løsning. Planlægning af marketing projekter og koordinering af opagver med eksternt bureau. Messe planlægning og deltagelse. Udformning af grafisk materiale til tryk og digitale kampagner. Opbygning af nyhedsmail og indførelse af Facebook anvendelse. Ekspedition i butik og ordremodtagelse på telefon.

 

Selvstændig

Webahop med rideudstyr
År 2005-2007

Uddannelse

Professionsbachelor i E-konceptudvikling

Administrativ drift, videreudvikling og strategisk funderet konceptudvikling af e-handelsløsninger, digital markedsføring og interaktive designkocepter.

PBA E-koncept Eksamensbevis


 

Markedsføringsøkonom

Selvstændig varetagelse af analyse, planlægning og gennemførelse af markedsførings løsninger i handels- produktions- og servicevirksomheder. Nationalt og internationelt.

Markedsføringsøkonom Eksamensbevis 


 

Multimediedesigner

Selvstændigt at kunne designe, planlægge og varetage multimedieopgaver og produktioner.

Multimediedesigner Eksamensbevis 


 

Statistik

Selvstændig gennemførelse af en statistisk analyse af en given erhvervs- eller markroøkonomisk problemstilling.

Statistik Eksamensbevis 


 

Vikrsomhedskommunikation

Effektiv og målrettet kommunikation af et budskab. Kommunikations planlægning, analyse og vurdering af kommunikationsstrattegi. 

Virksomhedskommunikation Eksamensbevis 


 

Driftsøkonomi

Selvstændigt at kunne indentificere og analysere en investerings- og finansieringsmulighed i forhold til planlægningsopgaver og markedsføringsaktiviteter.

Driftsøkonomi Eksamensbevis 

 

Anbefaling

Hun har været mødestabil fra start og "går til stålet" med opgaverne der skal løses og har fundet løsninger på de problematikker vi er støt på undervejs og det er min klar fornemmelse at hun har brugt mange timer hjemme på at spekulere på mulige løsninger.
Hun har været god til selv at søge lærdom via Youtube videoer, forumer mv. og har taget kurser i Google SEO/Adwords af flere omgange.
Charlotte har kørt vores onlinemarkedsføring...

Ulric Pedersen

MediaSolution ApS

Charlotte har i perioden afholdt møder med vores kunder omkring udviklingsprojekter indenfor grafiskdesign og webudvikling og været projektansvarlig på disse.
Jeg vil betegne Charlotte som værende mødestabil, utrolig pligtopfyldende, empatisk og altid klar med en hjælpende hånd og en ekstra indsats når dette kræves!
Hun har en god portion humor, sans for små detaljer som vækker begejstring og nysgerrighed hos kollegaer og har altid et kreativt indspark til ideer omkring projekter og andet i hendes arbejde, hvorpå jeg kun kan give Charlotte min varmeste anbefaling.

Casper Andersen

Velata IT